Seuraa tätä tiedotetta sähköistyksestä, tilanne päivittyy tähän.

17.11.2022 keväällä 2023 jatketaan sähköhommia, tarpeita on hankittu, mm sähkötolppia.

7.10.2022 Sataman uudessa keskuksessa on sähkö kytketty. Myös vanhassa keskuksessa on virta. Siis vanha sähkökattaus pelaa ja uudessa, laavun kupeen keskuksessa on voimavirta plus kaksi valovirtapistorasiaa.

Sataman sähköliittymä on tulossa ja avainhenkilöt paiskii töitä sen eteen. Liittymän toimittaja on pahasti myöhässä, piti tulla jo kuukausi sitten.

Veneiden nostopäivään 8.10 mennessä saataneen vanhaan keskukseen virta, joten sama entinen kattaus toimii. Lisäksi uudesta keskuksesta laavun seinässä saa virtaa. Uudesta keskuksesta sitten vedetään maakaapelit sataman eteläpäähän kun ehditään. 

Metsän puoleisia pukkeja ja trailereita on vedetty kaapelin upotuksen vuoksi tielle päin. Ne saa siirtää heti takasin paikoilleen. Huom! Kaikki trailerit on jo siirretty, pukit siirretään ensi viikon alussa, käykää laittamassa/tarkistamassa talvipaikkanne.

Perjantaina 7.10 pukit ja trailerit pitää olla joka tapauksessa paikoillaan ja valmiina lauantain nostoon!

Sataman sähköistys