Ryhmään liittyminen tapahtuu ilmoittamalla (asianomainen itse ilmoittaa) vaajakosken.veneilijat@gmail.com tai soittamalla tai viestittämällä numeroon 040 747 5554. (Pekka Nikulahti, tiedotus)
Ryhmän tarkoitus on tavoittaa jäseniä ja tiedottaa mm. Talkoista. Liittyminen edellyttää seuramme jäsenyyttä. WhatsApp- ryhmä ei korvaa sivuston tiedotteita, tapahtumista ilmoitetaan aina myös sivustolla, johon laitetaan myös mahdolliset muutokset.

Ryhmän jäsenet voivat laittaa myös muuta veneilyyn liittyviä asiaa ja käyttää jäsenten keskinäiseen kommunikointiin. Tiedotus, hallitus ja satamamestari ovat aktiivisia ryhmän käyttäjiä, tieto myös ryhmään kuulumattomille jäsenille saadaan tarvittaessa heidän kauttaan perille. Veneilyyn liittyvä ostan/myyn ilmoitukset ovat sallittuja, varsinainen kaupankäynti käydään kuitenkin yksityisviestein. Ryhmän ylläpitäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.
VaVe ry:n rekisteriseloste ei koske tätä omaehtoisen yhteystiedon jakamista WhatsApp sovelluksen kautta.

WhatsApp ryhmä VaVe:n jäsenille