Ryhmään liittyminen tapahtuu ilmoittamalla (asianomainen itse ilmoittaa halukkuutensa ja numeronsa) vave.tiedotus@gmail.com tai soittamalla tai viestittämällä numeroon 040 747 5554. (Pekka Nikulahti, tiedotus)
Ryhmän tarkoitus on tavoittaa jäseniä nopeasti ja tiedottaa mm talkoista. Liittyminen edellyttää seuramme jäsenyyttä. WhatsApp- ryhmä ei korvaa sivuston tiedotteita. Kaikki jäsenet eivät ole ryhmässä joten tapahtumista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostilla tai sivustolla, johon laitetaan myös mahdolliset muutokset.

Ryhmään jäsenet voivat laittaa veneilyyn liittyvää asiaa ja käyttää sitä jäsenten keskinäiseen kommunikointiin veneilyyn liittyvissä asioissa sekä seuran toimintaan kuuluvien asioiden jakeluun. Tiedotus, hallitus ja satamamestari ovat aktiivisia ryhmän käyttäjiä, tieto myös ryhmään kuulumattomille jäsenille saadaan tarvittaessa heidän kauttaan perille. Veneilyyn liittyvä ostan/myyn ilmoitukset ovat sallittuja, varsinainen kaupankäynti käydään kuitenkin yksityisviestein. Ryhmän ylläpitäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin ja poistaa epäasialliset ryhmään kuulumattomat viestit/ryhmän jäsenen.
VaVe ry:n rekisteriseloste ei koske tätä omaehtoisen yhteystiedon jakamista WhatsApp sovelluksen kautta.

WhatsApp ryhmä VaVe:n jäsenille