20.9.2018
Laiturin kansi on valmis muutamaa puuttuvaa ruuvia lukuunottamatta. Kiinnityspollarit laitetaan viimeistään ensi keväänä.
Puukasa ja pylväät on siirrettävä vielä murskeen levityksen alta, suodatinkangas alle.

Kommodori Esko kiittää kaikkia satamalaajennuksessa mukana olleita.

Poijupaikkoja ja kylkipaikkoja on jo tarjolla isoille veneille. Myös lukuisia aisapaikkoja on tarjolla.

Linkki valokuvagalleriaan 2018-2019 Sataman laajennus

 

Taustaa:

Arvoisat Vaajakosken Veneilijät.

Seura päätti vuoden 2017 aikana laajentaa satamaa kahdesta syystä. Tavoitteena oli rakentaa satamaan tilaa uusille veneille sekä varautua siihen mahdollisuuteen, että lähivuosina uuden asemakaavan mukainen tie- ja tonttijärjestys toteutuu. Tämä muutos todennäköisesti leikkaisi satamalta tilaa pohjoispäästä.

Satamaan on tehty paljon talkootyötä ja esim. maa-aines, laiturit ja betoniperustus saadaan pääosin ilmaiseksi aktiivisten jäsenien työllä. Jo tämä pelkästään säästää tuhansia euroja. Kustannukset ovat siitä huolimatta yli 7000 euroa ja suurehko osa perustamiskustannuksista ajoittuu kaudelle 2018-2019. Suurimmat kustannukset ovat ympäristölupa viranomaisilta ja laiturilankut/poijut (nyt tehdään vain pieni osa laiturikannesta).

Tämän johdosta toivomme jäsenistön osallistuvan ”talkoisiin” ja kukin voi myös osallistua omalle taloudelle sopivalla tavalla tukemalla satamaa haluamallaan summalla (vaikkapa 20-40 euroa) myös vapaaehtoisesti. Näin saamme seuran kassan pysymään plussalla myös kuluvan kauden aikana.

Apuasi tarvitaan!

Säästöpankki Optia : FI71 4600 0010 2762 99. Viestiriville: sataman rahoitus.

Psta.

Kommodori Esko Koskinen

Sataman laajennus