Linkki valokuvagalleriaan 2018-2019 Sataman laajennus

 

Taustaa:

Arvoisat Vaajakosken Veneilijät.

Seura päätti vuoden 2017 aikana laajentaa satamaa kahdesta syystä. Tavoitteena oli rakentaa satamaan tilaa uusille veneille sekä varautua siihen mahdollisuuteen, että lähivuosina uuden asemakaavan mukainen tie- ja tonttijärjestys toteutuu. Tämä muutos todennäköisesti leikkaisi satamalta tilaa pohjoispäästä.

Satamaan on tehty paljon talkootyötä ja esim. maa-aines, laiturit ja betoniperustus saadaan pääosin ilmaiseksi aktiivisten jäsenien työllä. Jo tämä pelkästään säästää tuhansia euroja. Kustannukset ovat siitä huolimatta yli 7000 euroa ja suurehko osa perustamiskustannuksista ajoittuu kaudelle 2018-2019. Suurimmat kustannukset ovat ympäristölupa viranomaisilta ja laiturilankut/poijut (nyt tehdään vain pieni osa laiturikannesta).

Tämän johdosta toivomme jäsenistön osallistuvan ”talkoisiin” ja kukin voi myös osallistua omalle taloudelle sopivalla tavalla tukemalla satamaa haluamallaan summalla (vaikkapa 20-40 euroa) myös vapaaehtoisesti. Näin saamme seuran kassan pysymään plussalla myös kuluvan kauden aikana.

Apuasi tarvitaan!

Säästöpankki Optia : FI71 4600 0010 2762 99. Viestiriville: sataman rahoitus.

Psta.

Kommodori Esko Koskinen

Sataman laajennus