Arvoisat Vaajakosken Veneilijät.

Seura päätti vuoden 2017 aikana laajentaa satamaa kahdesta syystä. Tavoitteena oli rakentaa satamaan tilaa uusille veneille sekä varautua siihen mahdollisuuteen, että lähivuosina uuden asemakaavan mukainen tie- ja tonttijärjestys toteutuu. Tämä muutos todennäköisesti leikkaisi satamalta tilaa pohjoispäästä.

Satamaan on tehty paljon talkootyötä ja esim. maa-aines, laiturit ja betoniperustus saadaan pääosin ilmaiseksi aktiivisten jäsenien työllä. Jo tämä pelkästään säästää tuhansia euroja. Kustannukset ovat siitä huolimatta yli 7000 euroa ja suurehko osa perustamiskustannuksista ajoittuu kaudelle 2018-2019. Suurimmat kustannukset ovat ympäristölupa viranomaisilta ja laiturilankut/poijut (nyt tehdään vain pieni osa laiturikannesta).

Tämän johdosta toivomme jäsenistön osallistuvan ”talkoisiin” ja kukin voi myös osallistua omalle taloudelle sopivalla tavalla tukemalla satamaa haluamallaan summalla (vaikkapa 20-40 euroa) myös vapaaehtoisesti. Näin saamme seuran kassan pysymään plussalla myös kuluvan kauden aikana.

Apuasi tarvitaan!

Säästöpankki Optia : FI71 4600 0010 2762 99. Viestiriville: sataman rahoitus.

Kesäisin terveisin
Vaajakosken Veneilijät ry

Psta.

Kommodori Esko Koskinen

 

 Jos olet tulossa talkoisiin, soita ensin.

Yhteystietoja:

Samuli Mansnerus 040 593 0520

Esko Koskinen 050 598 5905

Sataman laajennus etenee resurssien mukaan alueen maamuokkauksin ja laitureiden asennuksin.

Uusi alue jatkuu entisestä satamasta etelään n. 100 metriä johon rakennetaan veneille lisää yli 30 laituripaikkaa. Talvisäilytyspaikat lisääntyvät myös.

Johtoryhmän kokous 1.7.2018

Sataman laajennus